9. klasse

Her handler det om at forstå og være nysgerrig. Vi forbereder dig grundigt til Folkeskolens Afgangsprøve. Men det vigtigste for os er, at du udvikler dig som menneske.

Det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge og set i undervisningen. Sådan lærer man bedst.

9. klasse på Aarhus Efterskole er læring og dannelse på højt niveau. Vi underviser i de “klassiske” fag dansk, engelsk, tysk, matematik og idræt. Oven i det har du undervisning i kultur- og naturfag samt dansk- og matematikdage sammen med skolens andre klasser. Du laver også projekter sammen med dine klassekammerater, som du fremlægger for resten af klassen.

“At erobre dig selv er bedre end at besejre 1000 mand i kamp.”

Dalai Lama

Kultur- og naturfag

I kulturfag undersøger vi, hvordan vi som mennesker fortæller vores historie.

Det gør vi både i klasselokalet, og når vi besøger kirker og andre religiøse steder, Moesgaard Museum, Aarhus Rådhus og mange andre interessante steder.

I naturfag kombinerer vi biologi, fysik og kemi og udfolder faget i både sciencelokalet og vores smukke omgivelser med skov og strand.

I kulturfag undersøger vi, hvordan vi som mennesker fortæller vores historie.