vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen fordi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen. Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Når man kan mærke spændingen og glæden i maven, ved man, at den rette beslutning er truffet!

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi er rundet af fællessangstraditionen og værdien af at være fysisk sammen, og det dyrker vi til vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Overvejer du at blive elev på skolen, er du altid velkommen til at komme forbi på besøg og høre mere om os.

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Onsdag den 8. januar 2020 kl. 18-21

Efterskolernes aften

Kom forbi Aarhus Efterskole på Efterskolernes aften og mærk stemningen! Skolens elever viser rundt og fortæller om linjefagene dans, drama, musik, fodbold, outdoor, film, billedkunst og foto. Forstander Rasmus Bro Henriksen vil fortælle om livet på skolen og vores værdier og holdning, mens skolens lærere står klar til at svare på spørgsmål om undervisning, linjer og fag. Vores skønne køkken serverer lidt lækkert i løbet af aftenen i spisesalen.

Overvejer du et år på efterskole her hos os, må du endelig kigge forbi til Efterskolernes aften – vi glæder os til at se dig!

Torsdag den 27. februar 2020 kl. 19.30-21

Sangaften på Aarhus Efterskole

Kom med til sangaften på Aarhus Efterskole, når vi tager forskud på foråret og synger nye og gamle forårssange fra Højskolesangbogen. Undervejs søger køkkenet for kaffe og andet godt. Med forstander Rasmus Bro Henriksen samt pianist Jacob Grundkær bag flyglet.

Arrangementet er åbent for alle.

Vinterspil: DE NI LÆSNINGER

Kom med og oplev moderne fortolkning af den traditionsrige, britiske musikgudstjeneste “De ni læsninger”, når Aarhus Efterskole blander musik, dans, teater og kunst sammen i en spektakulær kirkeforestilling.

Søndag den 2. februar
Kl. 14.00: Fonnesbæk Kirke, Ikast
Kl. 19.30: Vestervang Kirke, Viborg

Onsdag den 5. februar
Kl. 19.30: Skjold Kirke, Brabrand

Torsdag den 6. februar
Kl. 13.00: Østerhåb Kirke, Horsens
Kl. 19.00: Brændkjærkirken, Kolding

Opførelserne er åbne for alle.