vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne arrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen.

Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn, og alle er velkomne, når vi holder foredrag og sangaftener.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Se mere om vores infomøder herunder.

Hver måned

Infomøder

Hver måned holder vi informationsmøde, hvor du høre mere om livet på Aarhus Efterskole, vores fagudbud og pædagogiske tilgang. Lærere står klar til at fortælle, og vores elever vores rundt på skolen.

Se datoer for infomøder og tilmeld jer her.

Mandag den 6. juni kl. 12:30

AAE-mesterskaberne i discgolf

Vi byder velkommen til turnering i discgolf for nuværende og tidligere elever på Aarhus Efterskole

Køkkenet laver lækker aftensmad + eftermiddagskaffe, som kan købes på dagen for 50 kr.

Tilmelding via facebookevent her.

Vi glæder os til en spændende, sjov og hyggelig dag – må vinden være med jer!

NB: Om aftenen er der koncert med Kiosk – se herunder.

Mandag den 6. juni kl. 19

Koncert med KIOSK

Kom med til poetisk pinsekoncert i haven på Aarhus Efterskole, når vi får besøg af KIOSK. Bandet blander spoken word med jazz og latin – og en hel en masse kærlighed!

Alle er velkomne! Arrangementet koster 50 kr. (betales på dagen) – gratis for medlemmer af Aarhus Efterskoles skolekreds.

Tilmelding her.