vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne arrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen.

Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn, og alle er velkomne, når vi holder foredrag og sangaftener.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Se mere om vores infomøder herunder.

Hver måned

Infomøder

Hver måned holder vi informationsmøde, hvor du høre mere om livet på Aarhus Efterskole, vores fagudbud og pædagogiske tilgang. Lærere står klar til at fortælle, og vores elever vores rundt på skolen. Se datoer for infomøder og tilmeld jer her.

Søndag den 6. + torsdag den 10. februar

Kyndelmissespil

Som fejring af Kyndelmisse viser Aarhus Efterskole en forestilling med kor, musik, dans og drama i Fonnesbæk Kirke og Brændkjærkirken samt ved stort arrangement for konfirmander i Silkeborg.

Søndag den 6. februar (åbne forestillinger):
14:00 Fonnesbæk Kirke, Ikast
19:30 Brændkjærkirken, Kolding

Torsdag den 10. februar:
11:00 JYSK Musikteater i Silkeborg. Konfirmandforestilling i samarbejde med Folkekirkens Skoletjeneste i Silkeborg Kommune. Læs mere her.

Mandag den 4. april 2022 kl. 19

Koncert og fællessang med Musica Ficta

Oplev koret Musica Ficta og dirigent Bo Holten synge en række klassiske højskolesange. Ensemblet er et af de absolut bedste i Danmark og altid en stor oplevelse at høre.

Efter koncert er der kaffe og og lidt sødt at spise, hvorefter vi runder aftenen af med fællessang. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Tilmelding her.

Eventet er en del af SYNG, SPIS og SNAK, som Højskolernes hus og Nordeafonden står bag.

Lørdag den 9. april 2022

Årsfest for Aarhus Efterskole

Alle med hjerte for Aarhus Efterskole er velkomne, når vi holder årsfest for skolen.

Det bliver en dag fuld af musik, sang, samtale og god mad. Eleverne er klar på scenen sammen med gæster udefra – i år bl.a. med forfatter Stine Pilgaard. I løbet af dagen afholdes også generalforsamling og valg til skolens bestyrelse.

Nærmere program følger – men sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Torsdag den 19. maj kl. 19

Sangaften med Iben Krogsdal

Iben Krogsdal har skrevet en lang række populære sange og salmer – bl.a. 10 af de nye sange i Højskolesangbogens seneste udgave samt to sange til Aarhus Efterskole, Rejsen begynder med årvågne sanser og Brusende toner.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Tilmelding her.