vær med

Arrangementer og åbent hus

Arrange-menter og åbent hus

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen fordi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs. Vi er rundet af fællessangstraditionen og værdien af at være fysisk sammen. Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Overvejer du at blive elev på skolen, er du altid velkommen til at komme forbi og få en rundvisning og høre lidt om stedet. Når man kan mærke spændingen og glæden i maven, ved man, at den rette beslutning er truffet!

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, må du altid ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Velkommen!

“Det eneste, som gør os til mennesker, og som knytter os sammen, er ordet.”
Michel de Montaigne
Søndag den 8. september 2019 kl. 15-16

Koncert: Elitekoret Syng Selected

Syng Selected er et af landets absolut bedste rytmiske ungdomskor. Medlemmerne optages årligt fra hele landet. Oplev koret, når de besøger Aarhus Efterskole i forbindelse med Festugen. En koncert med Syng Selected er altid en stor oplevelse – rytmisk kor i særklasse!

Tirsdag den 10. september 2019 kl. 19-20.30

Åbent hus – kom og se skolen

Når man skal vælge efterskole, er det allerbedst at kigge forbi og mærke efterskolelivet selv! Overvejer du et år på efterskole, er du derfor meget velkommen til åbent hus med dine forældre, hvor du vil have mulighed for at få en rundvisning og høre mere om livet her på Aarhus Efterskole.

Tilmelding: Ønsker du og dine forældre at deltage, så send en mail til skolens kontor på info@aarhusefterskole.dk

Onsdag den 19. september 2019 kl. 19-21

Sangaften på Aarhus Efterskole

Kom med til sangaften på Aarhus Efterskole. Vi skal synge alle de smukke sensommersange fra Højskolesangbogen. Efter kaffe og lidt godt fra køkkenet fortsætter vi med sangønsker fra salen.

Med forstander Rasmus Bro Henriksen og musiklærer Jacob Grundkær ved flygelet.

Søndag den 29. september 2019 kl. 13-17

Efterskolernes dag

Kom forbi Aarhus Efterskole på Efterskolernes dag og mærk stemningen! Skolens elever viser rundt, der er gang i alle værksteder med dans, drama, musik, fodbold, outdoor, film, billedkunst og foto. I løbet af dagen vil forstander Rasmus Bro Henriksen fortælle om livet på skolen og vores værdier og holdning, mens skolens lærere står klar til at fortælle om undervisning, linjer og fag. Vores skønne køkken serverer dagen igennem forskellige lækre sager.

Overvejer du et år på efterskole her hos os, må du endelig kigge forbi til Efterskolernes dag – vi glæder os til at se dig!

Tirsdag den 22. oktober 2019 kl. 19-22

Foredrag: Nils Malmros’ Aarhus

Filminstruktør Nils Malmros har i en menneskealder sat billeder på ungdom, kærlighed og død så alle, der ser med, føler sig ramt og genkendt. Med film som “Kundskabens træ”, “Kærlighedens smerte”, “Århus by Night” og “At kende sandheden” har han rørt et stort publikum, og filmene bliver ved med at finde nye fans. Samtidig spiller byen Aarhus en stor, tavs hovedrolle i rigtig mange af hans værker.

Mød Nils Malmros til en aften om hans filmkunst og om at tolke efterkrigstidens Aarhus og sin egen generation.