vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen. Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Når man kan mærke spændingen og glæden i maven, ved man, at den rette beslutning er truffet!

I efteråret 2020 har vi desværre måttet aflyse en række åbne sangaftener og foredrag på grund af fare for smitte med Covid-19. Det er vi selvfølgelig ærgerlige over – men vi håber at kunne invitere til spændende arrangementer næste år!

Torsdag den 5. + fredag den 6. november kl. 17.15

Forestilling: HVOR GÅR GRÆNSEN?

Årets store musisk-kreative forestilling handler om grænser. Både dem, man kan krydse på landkortet (hvis man må …), kroppens grænser, de mentale grænser, grænser for overvågning og den grænseløse kærlighed. Eleverne udvikler selv alle scener, musik, teknik og udtryk. Det bliver en stor oplevelse!

Torsdag den 5. november kl. 17.15: Forældre og søskende til elever i familiegruppe 1-8

Fredag den 6. november kl. 17.15: Forældre og søskende til elever i familiegruppe 9-16

Efter forestillingerne for alle publikummer en goodiebag med lidt godt at spise til hjemturen.

NB: Pga. fare for smitte afvikles der i år desværre ikke åbne forestillinger for skoleklasser, pårørende (ud over forældre og søskende), tidligere elever med videre. I stedet optages forestillingen og deles på efterskolens facebook-side.

Infomøder

Vi holder løbende informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om livet på Aarhus Efterskole, vores fagudbud og pædagogiske tilgang samt få en rundvisning på skolen. Vi glæder os til at se alle interesserede på skolen!

Deltagerantal er begrænset, så det er nødvendigt med tilmelding.

Se datoer for infomøder og tilmeld jer her.

Lørdag den 14. november kl. 15

Elevstævne 2020 – virtuelt

Efterskolens elevforening inviterer alle tidligere AAE og Unge Hjem-elever til virtuelt elevstævne med masser af fællessang og god musik, beretning om skolens gang og jubilarhygge for de enkelte jubilæumsårgange.

Mød de gamle venner og lærere virtuelt og få sunget godt igennem bag skærmen – det bliver festligt trods afstanden.

Elevforeningen afholder ordinær generalforsamling dagen før, fredag den 13. november kl. 19.

Læs mere om elevstævne og generalforsamling her.

Onsdag den 25. november kl. 19-21

AFLYST: Fællessang på Aarhus Efterskole

NB: DESVÆRRE AFLYST PGA. COVID-19

Kom med til festlig fællessang i foredragssalen på Aarhus Efterskole. Vi skal gå på opdagelse i de nye sange, der kommer med i den kommende udgave af Højskolesangbogen (udkommer november).

Forstander Rasmus Bro Henriksen leder sangen, mens musiklærer Jacob Grundkær sidder klar bag flyglet. Midtvejs sørger skolens køkken for kage og kaffe.

Alle er velkomne!