vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen fordi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen. Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Når man kan mærke spændingen og glæden i maven, ved man, at den rette beslutning er truffet!

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi er rundet af fællessangstraditionen og værdien af at være fysisk sammen, og det dyrker vi til vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Overvejer du at blive elev på skolen, er du altid velkommen til at komme forbi på besøg og høre mere om os.

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Mandag den 27. januar 2020 kl. 19-20.30

Infoaften og rundvisning

Hvis du går med overvejelser om et efterskoleår, er det altid godt at komme på besøg og mærke stemningen. Mandag den 27. januar holder vi besøgsaften for alle interesserede, der ikke kan nå med til Efterskolernes aften.

Hør nærmere om livet på efterskolen, vores fagudbud og pædagogiske tilgang, få en rundvisning af skolens elever – og mærk livet sådan en helt almindelig mandag aften på Aarhus Efterskole.

Tilmelding via info@aarhusefterskole.dk

Kirkespil: De ni læsninger

Kom med og oplev moderne fortolkning af den traditionsrige, britiske musikgudstjeneste “De ni læsninger”, når Aarhus Efterskole blander musik, dans, teater og kunst sammen i en spektakulær kirkeforestilling.

Søndag den 2. februar
Kl. 14.00: Fonnesbæk Kirke, Ikast
Kl. 19.30: Vestervang Kirke, Viborg

Onsdag den 5. februar
Kl. 19.30: Skjoldhøj Kirke, Brabrand

Torsdag den 6. februar
Kl. 13.00: Østerhåb Kirke, Horsens
Kl. 19.00: Brændkjærkirken, Kolding

Opførelserne er åbne for alle.

Torsdag den 27. februar 2020 kl. 19.30-21

Sangaften på Aarhus Efterskole

Kom med til sangaften på Aarhus Efterskole, når vi tager forskud på foråret og synger nye og gamle forårssange fra Højskolesangbogen. Undervejs søger køkkenet for kaffe og andet godt. Med forstander Rasmus Bro Henriksen samt pianist Jacob Grundkær bag flyglet.

Arrangementet er åbent for alle.

Lørdag den 28. marts 2020 kl. 10-18

Årsfest og generalforsamling 2020

Vi fejrer Aarhus Efterskole med teater, foredrag, musik og sang!

Dagens tema lægger op til den kommende, nye udgave af Højskolesangbogen. Jørgen Carlsen, tidl. højskoleforstander og formand for udvalget bag Højskolesangbogen, vil fortælle om fællessangens betydning, og musiker og komponist Marie Højlund vil sammen med korsangere fra Aarhus Teater opføre en række numre fra forestillingen “Lyden af de skuldre vi står på”.

Eleverne er klar med stærke optrædener, og køkkenet sørger for god mad. I løbet af dagen vil der også afholdes generalforsamling for Aarhus Efterskole.

Årsfesten er for alle med hjerte for Aarhus Efterskole. Nærmere program følger!