vær med

Arrangementer på Aarhus Efterskole

Arrange-menter på Aarhus Efterskole

Aarhus Efterskole startede som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs. Vi er rundet af fællessangstraditionen og værdien af at være fysisk sammen.

Det er stadig i nuet, det sker. Mellem mennesker. I takt med at den skærmbårne internation mellem mennesker kun vokser, er ét blevet mere og mere klart for os på Aarhus Efterskole:

Den analoge virkelighed kan stadig noget!

Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden mellem mennesker af kød og blod på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Velkommen!

Den analoge virkelighed kan stadig noget!

Velkommen!

“Det eneste, som gør os til mennesker, og som knytter os sammen, er ordet.”
Michel de Montaigne
Tirsdag den 21. maj 2019 kl. 19 – 21

Sangaften med Steffen Brandt

Vi har en sidste sangaften for dette skoleår, denne gang med sanger og sangskriver Steffen Brandt.

Er der nogen, der har besunget ungdommen og kærligheden i Aarhus gennem 40 år, så er det ham!

Vi er glade for, at han vil komme forbi i forlængelse af vores jubilæumsfejring.

Efter en times koncert vil der være lidt sommerlækkerier fra køkkenet, hvorefter aftenen fortsætter med fællessang og skolens kor.

Arrangementet er åbent for nuværende elever, deres forældre samt skolekredsen.