vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne arrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen.

Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn, og alle er velkomne, når vi holder foredrag og sangaftener.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Se mere om vores infomøder herunder.

Hver måned

Infomøder – kig forbi!

Alle nysgerrige er velkomne på Aarhus Efterskole til vores månedlige infomøder. Her kan I møde skolens lærere, høre mere om hverdag, værdier og pædagogik, og vores nuværende elevhold er klar til at vise rundt og fortælle.

Se datoer for infomøder og tilmeld jer her

Onsdag den 24. april kl. 19-21

Debat og fællessang: Hvad skal vi med EU?

Vi indbyder til fællessang og debat forud for Europaparlamentsvalget i juni. Kom og syng fra den nye Efterskolesangbog og deltag bagefter i engageret debat med fire kandidater til parlamentsvalget.

19.00-19.45: Fællessang
19.45-20.30: Debat med EP-kandidater Carsten Kissmeyer, Venstre, Petar Socevic, Alternativet, Michael Nedersøe, Dansk Folkeparti og Carsten Normann, Liberal Alliance
20.30-21.00: Mød din EP kandidat

Undervejs sørger skolens køkken for kaffe og lidt at sødt.

Tilmelding her. Arrangementet er gratis og åben for alle og laves i samarbejde med Efterskoleforeningen.