vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen. Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Når man kan mærke spændingen og glæden i maven, ved man, at den rette beslutning er truffet!

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi er rundet af fællessangstraditionen og værdien af at være fysisk sammen, og det dyrker vi til vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Overvejer du at blive elev på skolen, er du altid velkommen til at komme forbi på besøg og høre mere om os.

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Søndag den 27. september kl. 13-17

Efterskolernes dag

Kom forbi Aarhus Efterskole, når vi slår dørene op til Efterskolernes dag. Eleverne står klar til at vise rundt på skolen, mens vores lærere kan fortælle om undervisning, linjefag og hverdag på skolen. I løbet af dagen fortæller forstander Rasmus Bro Henriksen mere om efterskolens historie, værdier og målsætning, mens vores gode køkken løbende sørger for lidt lækkert at spise og drikke.

Alle er velkomne til en festlig dag – vi glæder os til at se dig!

NB! For at mindske risiko for smitte med Covid-19, tager vi en række forholdsregler på dagen, som vi håber alle vil imødekomme.

– Vi henstiller til, at man der højst er to forældre / pårørende med på dagen (og gerne kun en enkelt, hvis det kan lade sig gøre, og ingen søskende).

– Er man syg eller har symptomer på Covid-19, skal man naturligvis blive hjemme.

– Vi har ikke obligatorisk tilmelding til bestemte tidspunkter. Vi tilrettelægger program og flow af gæster, så der ikke opstår trængsel. Samtidig håber vi på vores gæsters tålmodighed, hvis der opstår kø eller trængsel.

– Rundvisning bliver tilrettelagt, så man kommer rundt og ser skolen samt et elevværelse, men ikke rundt på alle elevgange.

– Efterskolernes dag er for unge, der gerne vil se efterskolen med henblik på måske en dag selv at blive elev her. Tidligere elever og andre nysgerrige er velkomne til vores mange andre arrangementer – men ikke på Efterskolernes dag.

Fredag den 18. september kl. 17-20

Sensommerfestival

Sensommerfestival er en eftermiddag fuld af musik, drama, kunst, film, leg og lækker mad. I ugerne op til har eleverne forberedt dagen i linjefagene, og alle er klar til at optræde på de forskellige scener rundt på hele skolen.

Udenfor vil der være forskellige madboder, hvor man kan sætte sig og spise mellem de mange programpunkter. Se det fulde program samt praktiske forholdsregler her.

Sensommerfestival er kun for forældre og pårørende til elever, der går på skolen dette skoleår.

Tirsdag den 6. oktober kl. 19-21

Infoaften

Hvis du går med overvejelser om et efterskoleår, er det altid godt at komme på besøg og mærke stemningen. Kom med til infoaften og hør nærmere om livet på efterskolen, vores fagudbud og pædagogiske tilgang og kom med rundt og se skolen.

Tilmelding nødvendig på info@aarhusefterskole.dk

Torsdag den 1. oktober + onsdag den 25. november kl. 19-21

AFLYST: Fællessang på Aarhus Efterskole

NB: DESVÆRRE AFLYST PGA. COVID-19

Kom med til festlig fællessang i foredragssalen på Aarhus Efterskole. Vi skal gå på opdagelse i de nye sange, der kommer med i den kommende udgave af Højskolesangbogen (udkommer november).

Forstander Rasmus Bro Henriksen leder sangen, mens musiklærer Jacob Grundkær sidder klar bag flyglet. Midtvejs sørger skolens køkken for kage og kaffe.

Alle er velkomne!