vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen. Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Når man kan mærke spændingen og glæden i maven, ved man, at den rette beslutning er truffet!

I øjeblikket har vi desværre måttet aflyse en række sangaftener, foredrag og koncerter på grund af nedlukning og fare for smitte med Covid-19. Det er vi selvfølgelig ærgerlige over – men vi håber at kunne invitere til spændende arrangementer senere på året!

Infomøder

Vi holder løbende informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om livet på Aarhus Efterskole, vores fagudbud og pædagogiske tilgang samt få en rundvisning på skolen. Vi glæder os til at se alle interesserede på skolen!

Deltagerantal er begrænset, så det er nødvendigt med tilmelding.

Se datoer for infomøder og tilmeld jer her.

AAE musical 2020

Hvor går grænsen?

Hvert år sætter elever og lærere på Aarhus Efterskole en stor musical op. Alt fra scene, lyd og lys til manuskript, sange og koreografi udvikles af eleverne. Årets musical 2020 handlede om grænser – både dem på landkortet, i sindet og i kroppen.

Se den flotte opsætning her – i en tid, hvor det er svært at invitere til arrangementer på skolen.