vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen. Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Når man kan mærke spændingen og glæden i maven, ved man, at den rette beslutning er truffet!

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi er rundet af fællessangstraditionen og værdien af at være fysisk sammen, og det dyrker vi til vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Overvejer du at blive elev på skolen, er du altid velkommen til at komme forbi på besøg og høre mere om os.

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Tirsdag den 1. september + tirsdag den 6. oktober 2020 kl. 19-21

Infoaften

Hvis du går med overvejelser om et efterskoleår, er det altid godt at komme på besøg og mærke stemningen. Tirsdag den 1. september samt tirsdag den 6. oktober holder vi infoaften for alle interesserede.

Hør nærmere om livet på efterskolen, vores fagudbud og pædagogiske tilgang og kom med rundt og se skolen.

Tilmelding nødvendig på info@aarhusefterskole.dk

Søndag den 27. september kl. 13-17

Efterskolernes dag

Kom forbi Aarhus Efterskole, når vi slår dørene op til Efterskolernes dag. Eleverne står klar til at vise rundt på skolen, mens vores lærere kan fortælle om undervisning, linjefag og hverdag på skolen. I løbet af dagen fortæller forstander Rasmus Bro Henriksen mere om efterskolens historie, værdier og målsætning, mens vores gode køkken løbende sørger for lidt lækkert at spise og drikke.

Alle er velkomne til en festlig dag – vi glæder os til at se dig!