vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne arrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen.

Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn, og alle er velkomne, når vi holder foredrag og sangaftener.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Se mere om vores infomøder herunder.

Hver måned

Infomøder – kig forbi!

Alle nysgerrige er velkomne på Aarhus Efterskole til vores månedlige infomøder. Her kan I møde skolens lærere, høre mere om hverdag, værdier og pædagogik, og vores nuværende elevhold er klar til at vise rundt og fortælle.

I januar og i september inviterer vi også indenfor til hhv. Efterskolernes aften og Efterskolernes dag (kræver ikke tilmelding).

Se datoer for infomøder og tilmeld jer her.

Turne den 5.-8. februar

Kyndelmissespil

Vi fejrer Kyndelmisse og lysets genkomst med vores årlige kirkespil – en collage af musik, dans, kor og teater. Alle er velkomne!

Søndag den 5. februar
Kl. 14.00 Fonnesbæk Kirke, Ikast
Kl. 19.30 Brændkjærkirken, Kolding

Tirsdag den 7. februar
Kl. 13.00 JYSK Musikteater, Silkeborg (kontakt skolen vedr. plads)

Onsdag den 8. februar
Kl. 19.30 Fredenskirken, Aarhus

Onsdag den 1. marts kl. 19-21

Sangaften på Aarhus Efterskole

Kom med til skøn fællessang om flygelet på Aarhus Efterskole. Vi synger os godt ind i Højskolesangbogen med både nye bangers og gamle klassikere – og plads til ønsker fra de fremmødte.

Aftenen ledes af forstander Rasmus Bro Henriksen, og vores musiklærer og pianist Jacob Grundkær sidder klar bag flygelet. Undervejs vil der være kaffe og kage.

Arrangementet er en del af Syng, spis og snak, og alle er velkomne. Tilmelding nødvendig her.

Mandag den 17. april kl. 19-21

Koncert og sang med Kira Skov

Vi inviterer til en rigtig efterskoleaften med koncert, sang, samtale og noget godt at spise. Vi kalder det for Det moderne forsamlingshus! Først koncert med Kira Skov trio. Efter lidt at spise og samtale på tværs fortsætter aftenen med fællessang fra Højskolesangbogen.

Kira Skov er kendt som markant sanger og sangskriver, både i forskellige bands og solo. På hendes seneste plade “Spirit tree” (2021) synger hun duetter med en række danske og internationale kunstnere, og på den smukke plade “The Echo of you” (2018) behandler hun tabet af sin mand, musikeren Nicolai Munch-Hansen. I 2022 medvirkede hun tilmed i programmet Toppen af poppen på TV2. Med sig på Aarhus Efterskole har hun Jacob Haubjerg på bas og Silas Tinglef på guitar.

Tilmelding nødvendig her. Arrangementet er en del af Syng, spis og snak og støttet af Nordea-Fonden. Alle er velkomne.

Lørdag den 29. april

Årsfest for Aarhus Efterskole

Vi glæder os til at kunne holde årsfest under overskriften HÅB. Musiker og forfatter til bl.a. “Håb – et forsvar for fremtiden” Kristian Leth indleder dagen, hvorefter eleverne er klar på scener rundt i huset med musik, film, kunst og teater. Undervejs afholdes generalforsamling for Aarhus Efterskole.

Skolekreds, forældre, tidligere elever og medarbejder, ja alle med hjerte for Aarhus Efterskole er velkomne!

Nærmere program følger.