a

vær med

Arrangementer

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen. Derfor dyrker vi fællesskabet og samhørigheden på vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Når man kan mærke spændingen og glæden i maven, ved man, at den rette beslutning er truffet! 

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi er rundet af fællessangstraditionen og værdien af at være fysisk sammen, og det dyrker vi til vores højskoleaftner og sangarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage. Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, er du altid velkommen til at komme forbi på besøg og høre mere om os.

Hvis du ikke kan komme på en af vores faste åbent hus-dage, kan du bare ringe til skolen og aftale et besøg.

Velkommen!

Onsdag den 18. marts 2020 kl. 19-20.30

Infoaften og rundvisning – AFLYST

Hvis du går med overvejelser om et efterskoleår, er det altid godt at komme på besøg og mærke stemningen. Onsdag den 18. marts holder vi besøgsaften for alle interesserede, der ikke kan nå med til Efterskolernes aften.

Hør nærmere om livet på efterskolen, vores fagudbud og pædagogiske tilgang, få en rundvisning af skolens elever – og mærk livet sådan en helt almindelig onsdag aften på Aarhus Efterskole.

Tilmelding via info@aarhusefterskole.dk

Lørdag den 28. marts 2020 kl. 10-17

Årsfest og generalforsamling 2020 – AFLYST

Vi fejrer Aarhus Efterskole med teater, foredrag, musik og sang!

Under temaet LAD SANGENE TALE sætter vi vores fælles sangskat i spil som optakt til den kommende, nye udgave af Højskolesangbogen. Lydkunstner og musiker i Nephew Marie Højlund vil sammen med korsangere fra Aarhus Teater opføre en række numre fra succesforestillingen “Lyden af de skuldre vi står på”, og Jørgen Carlsen, tidl. højskoleforstander og formand for udvalget bag Højskolesangbogen, vil fortælle om fællessangens betydning. 

Skolens eleverne er klar med stærke performances, og køkkenet sørger for god mad. Se det fulde program her.

I løbet af dagen vil der også afholdes generalforsamling for Aarhus Efterskole. Læs mere og bliv medlem af skolekredsen her.

Tidligere elever, forældre, venner af skolen, tidligere kollegaer – ja, alle med hjerte for Aarhus Efterskole er velkomne til årsfesten! Vi glæder os til at se rigtig mange til en skøn dag.

Mandag den 4. maj 2020 kl. 18-21

Alsang 2020 med Samuel Rachlin

Vær med til at fejre 75 år for befrielsen, når Aarhus Efterskole inviterer til alsang med journalist og forfatter Samuel Rachlin.

Fra kl. 18 har køkkenet gang i grillen, og det vil være muligt at købe lidt at spise.

Kl. 18.30 synger vi de første sange sammen, inden Samuel Rachlin personligt og vidende vil sætte befrielsen i 1945 ind i et nutidigt perspektiv. Rachlin har selv mærket frihedens uvurderlige betydning. Som søn af jødiske deporterede voksede han op i ufrihed i Sovjetunionen – og oplevede siden som journalist den kolde krig indefra og Europas anden befrielse i 1989.

Efterfølgende er der optræden ved skolens kor samt fællessang resten af aftenen.

Læs mere om arrangementet her. Alle er velkomne til alsang på Aarhus Efterskole!

Torsdag den 7. maj 2020 kl. 17-20

Nye elevers aften

Alle elever, der skal begynde på efterskolen til august 2020, mødes sammen med forældre til en hyggelig aften, hvor vi se hinanden for første gang!

Vi skal synge sammen, høre mere om skoleåret, undervisningen og hverdagen – og du vil møde din kommende familielærer og familiegruppe. Skolens køkken er klar med lidt lækker mad i løbet af aftenen. Invitation sendes ud til alle elever, der er skrevet op til skoleåret 2020/2021. 

Skoleåret begynder søndag den 9. august kl. 14.