Arrangementer - Aarhus Efterskole

vær med

Arrange-menter

Aarhus Efterskole er et levende hus, og man er altid velkommen forbi. Enten for at se skolen, hvis du overvejer at blive elev her, eller til et af vores mange åbne højskolearrangementer.

Aarhus Efterskole blev grundlagt som en højskole. Vi holder af filosofiske, kunstneriske og kreative inputs, fællessang og værdien af at være til stede sammen.

Vi vil være et åbent kulturhus for hele Aarhus og omegn, og alle er velkomne, når vi holder foredrag og sangaftener.

Cirka fire gange om året sender vi et nyhedsbrev ud om kommende åbne arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Overvejer du at blive elev på skolen, kan du altid komme forbi på besøg og høre mere om os. Se mere om vores infomøder herunder.

Hver måned

Infomøder

Går du med overvejelser om et efterskoleår – eller kender du nogen, der gør – er man altid velkommen til at besøge Aarhus Efterskole.

Hver måned holder vi informationsmøde, hvor du kan høre nærmere om livet på Aarhus Efterskole, vores fagudbud og pædagogiske tilgang samt få en rundvisning på skolen. Se datoer for infomøder og tilmeld jer her.

Onsdag den 12. januar 2022 holder vi åbent hus kl. 18-21 som del af Efterskolernes aften.

Vi glæder os til at se alle interesserede på skolen!

Tirsdag den 26. oktober kl. 19

Foredrag med Rune Lykkeberg: Vesten mod Vesten

Europa og USA har i det 20. århundrede domineret verden og bragt demokrati, velstand og fred til folket. Men de seneste år har amerikanerne og europæerne mere lignet to familier i splid. Hvordan gik det så galt? Og hvordan finder Vesten en fælles retning igen?

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne – men af pladshensyn er tilmelding nødvendig her.

Lørdag den 6. november kl. 14

Elevstævne 2021

Alle tidligere elever på Aarhus Efterskole / Unge Hjems Efterskole og Højskole inviteres til stort elevstævne arrangeret af skolens elevforening.

Jubilarårgange er velkomne fra kl. 12.30, hvor der vil være jubilartime for de enkelte årgange.

Programmet for alle andre begynder kl. 14, hvor køkkenet er klar med kaffe og lidt lækkert at spise.

Eftermiddagen byder på workshops, sangtime og tid til gode minder inden festmiddag i hallen begynder kl. 19.

Se det fulde program samt info om tilmelding her.

Torsdag og fredag den 18. og 19. november

Forestilling: Så tag mit hjerte

Årets store musisk-kreative forestilling vil tage udgangspunkt i forfatter Tove Ditlevsens digte og erindringer. Samme skaber alle elever hele stykket i halvanden uge op til premieren.

Torsdag den 18. november
Kl. 14.00: Åben forestilling, primært for skoleklasser
Kl. 19.30: Åben forestilling, primært for bedsteforældre

Fredag den 19. november
Kl. 10.00: Åben forestilling, primært for skoleklasser
Kl. 17.15: Forestilling for forældre og søskende

Torsdag den 9. december kl. 19

Sangaften med Iben Krogsdal

Kom med til inspirerende sangaften i foredragssalen på Aarhus Efterskole sammen med Iben Krogsdal. Bag flygelet sidder musiklærer Jacob Grundkær klar.

Iben Krogsdal har skrevet en lang række populære sange og salmer – bl.a. 10 af de nye sange i Højskolesangbogens seneste udgave samt to sange til Aarhus Efterskole, Rejsen begynder med årvågne sanser og Brusende toner.

Eventet er en del af SYNG, SPIS og SNAK, som Højskolernes hus og Nordeafonden står bag.