billedkunst

Billedkunst linjefag

På billedkunstlinjen har du mulighed for at finde dit eget kunstneriske udtryk. Din baggrund bliver kunsthistorien og Aarhus’ levende kunstmiljø.

På Aarhus Efterskole står billedkunstlokalet til rådighed, når du har lyst. På den måde kan billedkunstlinjen og undervisningen her være lige så meget en livsstil for dig.

Vi ved, hvornår der er undervisning og hvad vi gerne vil have, at du skal lære.

Men hvornår din personlige inspiration kommer, ved  vi ikke.

I løbet af skoleåret lærer du en række teknikker, du kan bruge i din egen kunst. Samtidig møder du professionelle kunstnere, som arbejder med mange forskellige materialer og udtryk.

Vi ved, hvornår der er undervisning og hvad vi gerne vil have, at du skal lære.

Men hvornår din personlige inspiration kommer, ved  vi ikke.

“Alt, hvad du kan forestille dig, er virkeligt.”
Pablo Picasso

Det arbejder vi med på billedkunst

På Aarhus Efterskoles billedkunstlinje arbejder vi med mange forskellige materialer i løbet af skoleåret.

Det er f.eks. tegning, grafik, akrylmaling, akvarel og spray.

Det kan også være, vi kaster os over film, skulptur og konceptkunst.

Du er med til at bestemme. Det er kun fantasien, som sætter grænser for kunsten.

Det er f.eks. tegning, grafik, akrylmaling, akvarel og spray.

Det kan også være, vi kaster os over film, skulptur og konceptkunst.

Udstillinger

Når vi fremstiller værker, er det for at udtrykke os selv – og for at røre noget i andre.

To gange om året holder vi fernisering og udstiller det bedste af det, vi har lavet.

Nogle af billederne bliver hængende! Når du går rundt på skolen, vil du kunne se kunst, som tidligere elever har skabt og som skolen har erhvervet.

Vi skal også se på andres værker. I løbet af året tager vi til udstillinger på museer og gallerier i Aarhus.

Vi skal også se på andres værker. I løbet af året tager vi til udstillinger og særrundvisninger på museer og gallerier i Aarhus.