musik

Musik linjefag – vokal, band og eMusik

Musik på Aarhus Efterskole er tre forskellige spor med hver sin lærer. Vi samarbejder på tværs og lærer af hinanden i vokal, band og eMusik.

Er du til vokalmusik som både solist og korist? Er du til swingende sammenspil? Vil du lave din egen musik på computeren?

Alle tre ting er mulige på Aarhus Efterskole. De tre forskellige spor på musiklinjen samarbejder og lærer af hinanden – det gælder både elever og undervisere.

Det hele løfter sig, når vi laver samproduktioner og fælles projekter.

Aarhus Efterskole har rigtig gode musiklokaler, studiefaciliteter og udstyr til elektronisk musikproduktion.

I løbet af året besøger vi forskellige spillesteder i Aarhus og mærker byens musikalske puls.

På alle musiklinjens spor arbejder du med at skrive din egen musik – og opføre dem for andre.

Det hele løfter sig, når vi laver samproduktioner og fælles projekter.

“Uden musik ville livet være en fejltagelse.”

Friedrich Nietzsche

Vokal, band eller eMusik?

vokal lærer du at bruge din stemme solistisk og i en fed korklang. Vi arbejder bl.a. med stemmetræning, rytmisk kor, stemmeteknikker, klang, frasering og groove. Vi indspiller og arbejder med musikhistorie og -teori.

Band er for dig, der vil spille en masse og udvikle dig musikalsk sammen med andre. Vi arbejder bl.a. med sammenspil, arrangement, instrumentroller, dynamik, improvisation og skalakendskab.

eMusik skaber vi musik på computeren i DAW-programmet Cubase 10 på skolens computere. Vi arbejder med midi-programmering, audiodesign, mixing, re-mixing og mastering. Du behøver ikke at kunne spille et instrument i forvejen, men forståelse for harmoni og melodi er fordel. Medbring egne hørebøffer – resten har vi.