vores skole

Bag Aarhus Efterskole

Aarhus Efterskole har stærk “backing” af en elevforening, en skolekreds og en aktiv bestyrelse. Sammen udvikler og driver vi skolen, som vi synes den skal være – lige nu og i fremtiden.

Der er flere bag Aarhus Efterskole, end dem du møder i klasselokalet, i køkkenet og på kontoret.

På Aarhus Efterskole har vi en aktiv og dynamisk bestyrelse, der samarbejder tæt med skolens ledelse og personale om den kontinuerlige udvikling af skolen.

Fem af bestyrelsens ni medlemmer vælges blandt skolekredsens medlemmer på den årlige generalforsamling. De resterende fire medlemmer udpeges af Aarhus Stift, elevforeningen og bestyrelsen selv.

Vil du være med at støtte op om Aarhus Efterskole, er du velkommen til at melde dig ind i skolekredsen.

“At være sammen er en begyndelse. At holde sammen er fremgang. At arbejde sammen er succes.”
Henry Ford

Bestyrelsen bag Aarhus Efterskole

Lisbeth Damgren, formand
valgt på generalforssamlingen