tilmeld dig

Vil du være elev hos os?

Det er en stor beslutning af vælge efterskole. På Aarhus Efterskole anbefaler vi, at du besøger os, inden du tilmelder dig.

Der skal selvfølgelig være de fag, du gerne vil have. Men det vigtigste ved at vælge efterskole er, at du selv kan mærke, at det er rigtige valg fo lige netop dig.

For os er det vigtigt, at du føler dig hjemme på vores skole. Så lærer og udvikler du dig bedst.

Alle elevhold er forskellige – men der er også en særlige stemning her på Aarhus Efterskole, som du gerne skal kunne lide at være i for at være elev hos os.

Kom og besøg os, tag en snak med lærerne og mød eleverne – så er du et skridt tættere på at blive elev.

Vi glæder os til at møde dig!

Vi glæder os til at møde dig!

“Jeg tror, at tolerance, accept og kærlighed er det, der skaber alt fællesskab.”

Lady Gaga

Tilmeld her
[[[["field3","equal_to","10. klasse"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field46","equal_to","ja"]],[["show_fields","field47"]],"and"]]
1 Step 1
Eleven
Klassetrin

NB: linjer og fag til det førstkommende skoleår ligger altid fast. Ændringer i forhold til de efterfølgende skoleår kan forekomme. Vi holder dig orienteret, hvis det er relevant for dit fagvalg.

Er der særlige udfordringer, vi som skole bør kende til?F.eks. tilknytning til PPR, diagnoser eller andre særlige forhold.
Mor
Far