kom på besøg

Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften og infomøder hver måned

Besøg os på Efterskolernes Dag i september, Efterskolernes Aften i januar – eller vælg ét af vores månedlige infomøder. Det er altid godt at mærke stemningen, inden du vælger.

Til Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller vores infomøder vil du høre mere om vores skole, og du vil blive vist rundt af elever, som kan fortælle om deres hverdag og skolegang.

Efterfølgende er der god tid til at tale med skolens lærere og få svar på store og små spørgsmål.

Ledige pladser til 2023/24 – venteliste til 2022/23

Vi har desværre ikke flere ledige pladser til skoleåret 2022/23, men det er muligt at blive skrevet på ventelisten ved tilmelding.

Der er endnu ledige pladser til skoleåret 2023/24 til 9. klasse og til 10. klasse for drenge – men altså venteliste for piger i 10. klasse.

Tilmeld først

Det er begrænsning på antal deltagere til infomøderne, så det er vigtigt, at I tilmelder jer herunder. Bliver I forhindrede i at deltage, bedes I melde afbud til skolens kontor.

Ledige pladser til 2023/24 – venteliste til 2022/23

Tilmeld først

“Vi glæder os til at se jer.”
Rasmus Bro Henriksen

DATOER

Onsdag den 23. februar kl. 19-21
IKKE FLERE PLADSER: Søndag den 27. februar kl. 13-15