kom på besøg

Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften og infomøder hver måned

Besøg os på Efterskolernes Dag i september, Efterskolernes Aften i januar – eller vælg ét af vores månedlige infomøder. Det er altid godt at mærke stemningen, inden du vælger.

Til Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller vores infomøder vil du høre mere om vores skole, og du vil blive vist rundt af elever, som kan fortælle om deres hverdag og skolegang.

Efterfølgende er der god tid til at tale med skolens lærere og få svar på store og små spørgsmål.

Ledige pladser til 2023/24 – venteliste til 2022/23

Vi har desværre ikke flere ledige pladser til skoleåret 2022/23, men det er muligt at blive skrevet på ventelisten ved tilmelding.

Der er få ledige pladser til skoleåret 2023/24 til drenge – men venteliste for piger.

Tilmeld først

Det er begrænsning på antal deltagere til infomøderne, så det er vigtigt, at I tilmelder jer herunder. Bliver I forhindrede i at deltage, bedes I melde afbud til skolens kontor.

Infomøder begynder på det angivne tidspunkt.

Deltagelse på Efterskolernes dag og Efterskolernes aften kræver ikke tilmelding.

Ledige pladser til 2023/24 – venteliste til 2022/23

Tilmeld først

Infomøder begynder på det angivne tidspunkt.

“Vi glæder os til at se jer.”
Rasmus Bro Henriksen

KOMMENDE DATOER

Tirsdag den 24. maj kl. 19-21
Tirsdag den 20. september kl. 19-21