kom på besøg

Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften og infomøder hver måned

Velkommen forbi!

Det er altid godt at mærke stemningen, inden du vælger efterskole. Til Efterskolernes Dag i september, Efterskolernes Aften i januar eller til vores infomøder vil du høre mere om vores skole, og du vil blive vist rundt af elever, som kan fortælle om deres hverdag og skolegang.

Efterfølgende er der god tid til at tale med skolens lærere og få svar på store og små spørgsmål.

Tilmeld først

Det er begrænsning på antal deltagere til infomøderne, så det er vigtigt, at I tilmelder jer herunder. Bliver I forhindrede i at deltage, bedes I melde afbud til skolens kontor.

Infomøder begynder på det angivne tidspunkt.

Deltagelse på Efterskolernes dag og Efterskolernes aften kræver ikke tilmelding.

Venteliste til 2023/24 – ledige pladser til 2024/25

Elevholdet skoleåret 2023/24 er fyldt – det er muligt at blive skrevet på venteliste.

Der er stadig få ledige pladser til skoleåret 2024/25, dog venteliste på hovedfagene KUNST og SCENE.

Velkommen forbi!

Tilmeld først

Infomøder begynder på det angivne tidspunkt.

Venteliste til 2023/24 – ledige pladser til 2024/25

“Vi glæder os til at se jer.”

Rasmus Bro Henriksen, forstander

KOMMENDE DATOER 2023

Tirsdag den 31.01. kl. 19-21 (optaget)
Tirsdag den 14.03. kl. 19-21