job hos os?

Ledige stillinger

Ind imellem har vi ledige stillinger på Aarhus Efterskole. Dem annoncerer vi her. Vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med vores værdigrundlag og kan lide at have med unge mennesker at gøre. Resten afhænger af de enkelte fag og din personlighed.

Rengøringsmedarbejder

Fast deltidsstilling

Vi søger en ny medarbejder, der kan varetage daglig rengøring og oprydning af skolens fællesarealer, ca. tre timer dagligt. Det kan blive aktuelt med andre opgaver også, alt efter hvad du som ny medarbejder også kan byde ind med.

Vi er et levende, hjemligt hus, hvor elever og lærere tager del i rengøringen hverdag og weekend. Dertil har vi brug for daglig hjælp til fællesarealer. Du vil blive del af en god og nærværende arbejdsplads, hvor elevernes trivsel og udfoldelse er i fokus. Vi er fleksible og gode til at samarbejde på tværs i hele huset – det håber vi også, du vil være med til!

Aarhus Efterskole er en almendannende skole i den grundtvigske tradition med tilknytning til Den danske Folkekirke. Det er en velfungerende efterskole med 144 elever, en engageret medarbejderstab og et mangfoldigt fagtilbud til eleverne. Vi ligger i den sydligste del af Aarhus, lige ved skov og strand.

Arbejdstid: Op til 20 timer om ugen

Arbejdet ligger i dagtimerne på hverdage

Løn efter aftale ud fra Efterskoleforeningens lønanalyse for teknisk-administrativt personale.

Tiltrædelse: 1. august 2024 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: Mandag den 10. juni. Vi vil løbende læse ansøgninger og indkalde til samtale.

Ansøgning sendes til: jobs@aarhusefterskole.dk

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til jobs@aarhusefterskole.dk