job hos os?

Ledige stillinger

Ind imellem har vi ledige stillinger på Aarhus Efterskole. Dem annoncerer vi her. Vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med vores værdigrundlag og kan lide at have med unge mennesker at gøre. Resten afhænger af de enkelte fag og din personlighed.

“… den eneste måde at lave fantastisk arbejde på, er at elske hvad du laver.”

Steve Jobs

Vi søger efterskole-medhjælper

Efterskolemedhjælper til Aarhus Efterskole

I det kommende skoleår får vi – som vi plejer – fysisk handicappede elever på skolen.
Så har du lyst til at blive efterskolemedhjælper/handicaphjælper for fysisk handicappede efterskoleelever er det nu!
Jobbets funktioner er primært at være handicaphjælper og sekundært at hjælpe skolens lærere og øvrige personale med at lave et godt efterskoleår for alle skolens elever.

I vores ansættelse lægger vi vægt på, at du:
• har kørekort til almindelig personbil
• er fleksibel fx i forhold til at få et vagtskema til at gå op
• selv kender til efter- eller højskolelivet
• er initiativrig i forhold til at kunne sætte aktiviteter i gang for skolens elever
• eventuelt har erfaring som leder i børne- og ungdomsarbejde
• kan stå inde for skolens værdigrundlag

Hvis du er interesseret i jobbet og ønsker yderligere information, er du velkommen til informationsmøde på Aarhus Efterskole tirsdag d. 11. juni kl. 19-20.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 12 juni kl. 12 på mail til viceforstander Thomas Bach: Thomas@aarhusefterskole.dk

Der er ansættelsessamtaler fredag d. 14. juni og mandag d. 17. juni.

Hvis du bliver ansat, er der fællesmøde for alle ansatte torsdag 20. juni kl. 18-20.

Efterskolemedhjælper til Aarhus Efterskole

I vores ansættelse lægger vi vægt på, at du:
• har kørekort til almindelig personbil
• er fleksibel fx i forhold til at få et vagtskema til at gå op
• selv kender til efter- eller højskolelivet
• eventuelt har erfaring som leder i børne- og ungdomsarbejde
• kan stå inde for skolens værdigrundlag

Der er ansættelsessamtaler fredag d. 14. juni og mandag d. 17. juni.