job hos os?

Ledige stillinger

Ind imellem har vi ledige stillinger på Aarhus Efterskole. Dem annoncerer vi her. Vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med vores værdigrundlag og kan lide at have med unge mennesker at gøre. Resten afhænger af de enkelte fag og din personlighed.
“… den eneste måde at lave fantastisk arbejde på, er at elske hvad du laver.”
Steve Jobs

Pt. ingen ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til jobs@aarhusefterskole.dk

Aarhus Efterskole er en almendannende skole i den grundtvigske tradition med tilknytning til Den danske Folkekirke. Det er en velfungerende skole med 144 elever, en dygtig og engageret medarbejderstab og et mangfoldigt fagtilbud til eleverne. Vi ligger skønt i den sydligste del af Aarhus, lige ved skov og strand.