job hos os?

Ledige stillinger

Ind imellem har vi ledige stillinger på Aarhus Efterskole. Dem annoncerer vi her. Vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med vores værdigrundlag og kan lide at have med unge mennesker at gøre. Resten afhænger af de enkelte fag og din personlighed.
“… den eneste måde at lave fantastisk arbejde på, er at elske hvad du laver.”
Steve Jobs

Timelærer i friluftsliv, skoleåret 2021/22

Om stillingen: Vi søger en naturglad timelærer, da den ene af vores friluftslærere er på barselsorlov næste skoleår.

Du vil være med til at tilrettelægge og afvikle undervisningen i hovedfaget friluftsliv.

Du skal have solid erfaring med friluftsliv, herunder meget gerne klatring, kajak og mountainbike, samt lyst til (og gerne erfaring med) at lære fra dig og undervise et hold unge elever.

Stillingen vil over skoleåret udgøre ca. 95 undervisningstimer (typisk mandag eftermiddag og fredag formiddag) samt planlægning og deltagelse i tre hovedfagsdage i september og en uges udlandstur i april.

Der vil også være mulighed for vagttimer aften og weekend efter aftale. Hvis du har andre kompetencer, du kan undervise i (fx elektronisk musik – se herunder), så skriv også endelig det med i en ansøgning.

Ansættelse vil være på timebasis efter gældende takster.

Ansøgningsfrist: Den 31. maj 2021. NB: Vi vil løbende læse ansøgninger og indkalde til samtale, så tøv ikke med at sende en ansøgning afsted.

Ansøgning sendes til: jobs@aarhusefterskole.dk

Aarhus Efterskole er en almendannende skole i den grundtvigske tradition med tilknytning til Den danske Folkekirke. Det er en velfungerende skole med 144 elever, en dygtig og engageret medarbejderstab og et mangfoldigt fagtilbud til eleverne. Vi ligger skønt i den sydligste del af Aarhus, lige ved skov og strand.

Timelærer i elektronisk musik, efterår 2021

Om stillingen: Vi søger en timelærer til sidefag i elektronisk musik. Du vil få ansvar for at tilrettelægge og undervise et hold elever i at producere elektronisk musik. Skolen har lydstudie med to lokaler og arbejdsstationer (computer, midikeyboards mv.) til undervisningen. Tidligere undervisningserfaring vil være en fordel – foruden gerne kenskab til FL Studios og Qbase.

Gennem undervisningen skal eleverne få erfaring med elektronisk musikproduktion og sammen producere musik, der kan indgå i musiklivet på resten af skolen. Gennem året har skolen flere forestillinger og koncerter, hvor det vil være muligt for eleverne at bruge deres erfaring fra faget.

Faget ligger fra august til december 2021, typisk tirsdag eftermiddag og udgør ca. 35 undervisningstimer.

Rengøringsansvarlig – fast deltidsstilling

Om stillingen: Vi søger en ny medarbejder, der kan have ansvar for at passe på skolen indvending og være med til at præge rengøring og vedligeholdelse.

Foruden daglig rengøring af fællesarealer vil du skulle overskue huset og få lyst til at passe på skolen. I løbet af året vil der være særlige arrangementer, som du sammen med pedel, køkken og lærerstab vil være med til at planlægge.

Du skal have lyst til at være på en efterskole fuld af glade, unge mennesker. Sammen med skolens lærere vil du bl.a. skulle lære dem glæden ved grundig rengøring på værelser og fællesarealer.

Der vil også være mulighed for forefaldende administrationsopgaver, hvis det er relevant.

Du vil blive en del af en god og nærværende arbejdsplads, hvor elevernes trivsel og udfoldelse er i fokus. Vi er gode til at samarbejde på tværs i hele huset – og vi håber, at du vil være med til det også.

Arbejdstid: 25 timer om ugen med mulighed for flere timer bl.a. inden for administration, hvis relevant.

Arbejdet ligger i dagtimerne på hverdage med enkelte weekendopgaver hen over året.

Løn efter aftale ud fra Efterskoleforeningens lønanalyse for teknisk-administrativt personale.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Ansøgningsfrist: Den 31. maj 2021. NB: Vi vil løbende læse ansøgninger og indkalde til samtale.

Ansøgning sendes til: jobs@aarhusefterskole.dk

Om stillingen: Vi søger en ny medarbejder, der kan have ansvar for at passe på skolen indvending.

Foruden daglig rengøring af fællesarealer vil du skulle overskue huset og have lyst til at passe godt på skolen. I løbet af året vil der være særlige arrangementer, som du sammen med pedel, køkken og lærerstab vil være med til at planlægge.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Ansøgningsfrist: Den 31. maj 2021. NB: Vi vil løbende læse ansøgninger og indkalde til samtale.