Cookies og privatliv - Aarhus Efterskole

 

knas

Dine oplysninger og Aarhus Efterskole

Formålet med behandlingen er, at du kan modtage info, når er der et nyt på siden eller andet relevant indhold, som du har tilkendegivet, at du er interesseret i. Det drejer sig om almindelige personoplysninger som navn og e-mailadresse. Oplysningerne stammer fra dig, fordi f.eks. har tilmeldt vores nyhedsbrev.

Vi skal orientere dig om, at du har ret til:

  • at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig
  • at få dine personoplysninger i en struktureret og maskinlæsbar form
  • at få berigtiget urigtige oplysninger om dig, hvis vi er enige i, at de er urigtige
  • at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger
  • i visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Aarhus Efterskole er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i vores system. Vi benytter Mailchimp til opbevaring af data og til udsendelse af mails. Vi har en databehandleraftale med Mailchimp, som du til enhver tid kan få udleveret. Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du ønsker at få nyheder fra os.

Du kan blive slettet som modtager, når du ønsker det, såfremt du klikker på linket i vores mail. Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Formålet med behandlingen er, at du kan modtage info, når er der et nyt på siden eller andet relevant indhold, som du har tilkendegivet, at du er interesseret i. Det drejer sig om almindelige personoplysninger som navn og e-mailadresse. Oplysningerne stammer fra dig, fordi f.eks. har tilmeldt vores nyhedsbrev.

Vi skal orientere dig om, at du har ret til:

  • at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig
  • at få dine personoplysninger i en struktureret og maskinlæsbar form
  • at få berigtiget urigtige oplysninger om dig, hvis vi er enige i, at de er urigtige
  • at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger
  • i visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Aarhus Efterskole er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i vores system. Vi benytter Mailchimp til opbevaring af data og til udsendelse af mails. Vi har en databehandleraftale med Mailchimp, som du til enhver tid kan få udleveret. Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du ønsker at få nyheder fra os.

Du kan blive slettet som modtager, når du ønsker det, såfremt du klikker på linket i vores mail. Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

“Bake the world a better place.”

Ukendt

Cookie-deklaration

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, som bl.a. kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.aarhusefterskole.dk.

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, som bl.a. kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.aarhusefterskole.dk.