valgfag

Valgfag på Aarhus Efterskole

Et valgfag er et lille linjefag. På Aarhus Efterskole kan du sammensætte dine fag, så du enten går i dybden med ét område eller prøver mange forskellige ting. Valget er dit.

På Aarhus Efterskole kører vi hvert år tre valgfagsperioder. Du kan vælge at kombinere fodbold med mere fodbold eller kombinere musik med at slagte en ko. Du kan vælge mere dans til dit danselinjefag – eller hvad med at kombinere fotolinjen med mountainbike?

Du vælger først valgfagene, når du er på skolen. Så kan du se, hvad du har lyst til – og i hvilken retning tingene udvikler sig for dig.

Det er ikke alle år, at samtlige valgfag bliver oprettet – ofte opretter vi også valgfag ud fra elevernes ønsker.

Det betyder, at du kan have indflydelse på, hvilke valgfag der skal være. Listen herunder er et (ret sandsynligt) eksempel på valgfag gennem et skoleår.

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

“Vi er vores valg.”

Jean-Paul Sartre

Periode 1

Parkour

Fodbold

Mountainbike

Teater

Foto/Kunst (blandform)

Scenelys

Scenelyd

Periode 2

Guitar

Volley

Slagt en ko

Vinterfilosofi

Elektronisk Musik Produktion (E.M.P.)

Kunst/Foto (Blandform)

Woolcraft